Jag fortsätter med att gnaga!


...









?


Livet är underbart...





21 Juni 1999 föddes ufot Emelie Svensson;)


20 Juni 2008


19 Juni 1949 föddes min pappa


Dessa blonda pök.

Nåt som INTE faller mig i smaken är prettyboys... De e sånna som ser bra ut, väldigt bra enligt normala tjejer (jag e inte normal...). Dom har utseendet, bilen, vännerna (477 st för att vara exakt enligt facebook.com), älskar sin mamma över allt annat, men därför kan dom inte respektera tjejer/kvinnor, för att inget går upp mot lilla mamma.

Märks de att jag nästan pekar ut en speciell person?? Hahaha... Då har ni rätt. Tror att de va här jag "träffade" honom med ett väldigt litet h. Jag tänkte att jag skulle ge honom en chans eller rättaresagt två chanser fick han. Första va om jag skulle svara på hans meddelande över huvudtaget. För jag brukar inte titta på snygga killar på gränsen till äckligt. Missförstå mig rätt nu...kommer ta upp de lite längre ner i inlägget.
Han verkade inte ha så mkt annat än sin bil o sina 477 vänner. Vi pratade sen blev de ett upphehåll, sen började vi snacka igen en kväll genom msn. De blev både kamera o mick...billigt o bra. Ett första tecken hade la vart att han satt utan tröja. Jaja, tänkte jag o fortsatte snacka. Sen tyckte han att jag skulle beskriva mig själv med 3 ord. Inte de lättaste, men jag sa typ: Klumpig, rolig och sjuk. Sjuk kan man tolka på lite olika sätt kan jag tänka mig. I vårt första samtal nämnde jag att jag var sjukskriven o sen kommer jag inte ihåg om jag gick in mer på de ämnet, de kanske jag skulle gjort. För en liten stund senare fixar han till sin kamera o de gungar på bra, de nästa jag se e han....hela han liggande lite fint på en soffa eller säng.... Flaggan i topp o allt!!
Men va fan! Va nog min första reaktion o sen har jag aldrig haft sån mjölksyra utav att hitta den förbannat off knappen på kameran. Då säger han: Seriöst?? Men du sa ju att du va sjuk!?

Vill säga att han e de mest korkade jag mött, men jag måste ju ge honom ett plus poäng för att han drog ett streck mellan att jag e sjukskriven till att han tror jag e sjuk överlag. Iofs kunde jag vart sjukskriven för att jag e sexmissbrukare...men....COME ON!!
O nu har han hittat in till min facebook sida...där jag e allt annat än aktiv. Men på min systers begäran gjorde jag ett konto där. Jag har varken ignorerat honom eller lagt till honom....vill jävlas med honom, men har inte kommit på hur än. Men troligtvis kommer de nog bli så att jag bara ignorerar honom, jag har bättre saker o göra....eller har jag?! MOOHAHAH!!

Jag är inte pryd....långt ifrån! De roligaste är att han säger "Seriöst??" som i "Seröst? Vill du verkligen inte titta?" Hahahah! Hade du inte vart så fruktansvärt tråkig annars.....hahaha! Nä! De här kommer bli ett fint minne o berätta för barnbarnen. Eller ett bra p-piller....va vet jag.


De här inlägget skulle handlat om karlar, inte bara om en, men nu blev de så. Eller rättare sagt en pojke. Skulle  handla om min bloggtorka, anledningen till den, mest iaf....e drömmen om en karl. Ibland blir man lite vardags depprimerad. Men de blev en fin liten anekdot istället (E de här en anekdot? Stavas de så?)

Ssshhyyyy...


11 Juni 2004 föddes Björn Borg;)


....


.....


Blond?


6 Juni 2008


...

image188

Ska de va så här?

image187

Idag...

image186

Today...

image185

=)

image184

Ompa ompa!

image183

Jag är en geleklump!

image181

Tokyo av Mo Hayder

image180

Känner mig lite så här oxå...

image179

Så här känner jag mig just nu...

image178


Svetten lackar....på ställen jag inte trodde de kunde...eehh...lacka?

image176

RSS 2.0