29 Mars 1983

image66

Det som göms i snö....

image65

Tacka Gud för skatteåterbäringen!

Wounderbaurt med lite extra till sommaren!


Kära dagbok!

Ibland hatar jag att vara kvinna. Eller ganska ofta, av många olika anledningar. Inte för att jag vill vara man....jag vill helt enkelt vara nåt annat. Förslag?? Har själv tänkt lite. Utomjording, för de verkar som dom inte har några kön....eeehhh....va jag har sett. Nåt djur kanske? En dingo?! Vet knappt va de e för nåt djur, men jag e nyfiken o öppen för förslag. Man ska ju tydligen pröva allt en gång iaf. Ett kylskåp? Men jag känner mig smidigt som ett kylskåp ändå så de skippar jag.

Idag hatar jag att vara kvinna för att de dåliga självförtroendet kommer smygandes. De e nåt som har kommit de senaste året. Har knappt haft dåligt självförtroende innan. Även om jag har haft fet hy, finnar o syrrans gammla kläder (SOLLY!). Har mest bara vart putt över att de inte blir som jag vill o så. Men nu e jag längst ner på en skala mellan 1-10. 1 e URK på burk! O 10 e jo men va fan de här funkar ju skit bra!
Jag tänkte skylla på samhället. Japp de e erat fel. O va har ni tänkt o göra åt de?
Men seriöst. Jag kan inte sitta här o nu o skylla på media o kvinnosyn o skit. För de e ju inte så de känns här o nu, idag, denna sekund.

Tyvärr så har de mkt o göra med att den där grejjen e på väg....o då e de alltid värst innan, PMS! De konstigt va de kan göra med ens psyke. Två dagar innan blir jag extra rädd för allt möjligt, sitter i ett hörn o kramar en kudde. Ser mig oroligt omkring. Om ni tror jag va rädd innan så ska ni bara veta va jag e då. Sover typ med en kniv under kudden. Ta i trä att katten fortfarande e i liv. Dagen innan får jag ont i hövvet o andra otrevliga grejjer jag inte kommer berätta o sen när den väl e här så har jag ont! ONT! Ont i magen, ryggen. O nån vecka innan så e jag som jag e nu. Lätt irriterad, gnällig o får dåligt självförtroende. Bättre blir de inte för att man går upp 5 kilo. O jag tror fan att blodcirkulationen slår av helt.
Så ni som säger: Har du mens eller?
Ja! Och du borde watch out!
Sen har man typ två lediga veckor, sen börjar skiten om igen. O då tycker ni säkert att jag borde gå o göra nåt åt de. Men vi har dåliga erfarenheter i denna familjen, så jag borde la va glad att bara ha den.
SURE! Happy happy! Joy joy!

Kännde en tjej en gång som aldrig hade haft mensvärk eller huvudvärk.....o till henne vill jag bara säga:  I like to thank my family. Friends and God for making this möjligt.



En bra dag!

Julen varar, tydligen, ända in i påsk!
Började snöa mkt igår kväll. I morse kunde jag inte slita mig ifrån fönstret.....inte för att jag gillar o mona mina grannar. Utan för att de va vitt, vitt, vitt! Kunde inte se grannhusen för att de låg lager på lager med snö på grenarna o för att de snöade för fullt. Helt underbart! Tänkte gå ut tidigt, för då kunde jag liksom gömma mig bakom snön o halsduk. Men sen blev de planerat att päronen o mina två syskonbarn skulle komma hit. O när vi gick till affären, jag, mamma o Emelie gick, hade de töat en del o inte snöat på en stund. Den där minste stog utanför affären o mässade "Jag e inte lat! Jag e inte lat!" Pga att jag sagt till henne att hon va lat. Hon fick sitta på pakethållaren till affären, i vagnen i affären o sen på cykeln igen hem.

Barnen ska va nere hos mormor o morfar nästan hela veckan tror jag.....förhoppningsvis kommer dom hit fler gånger innnan lördag. För på lördag blir de ju halvparty, fyller ju år då!

Skönt att för en gångs skull må bra o inte svettas hejdlöst för att de e barn i närheten. Kul att vara normal! Kul att kunna leka med dom utan problem. Kul, kul, kul!!!

Igår såg jag Björn Gustafsson o Henrik Shyffert i samma dusch! Inte helt fel....Med en kamera oxå. De blir bara bättre. Shyffert filmade Björn när han visade att man kunde kombinera träning o duscha. Why not!?  Han hade kallingar på sig....men tyvärr inte Shyffert!


Min katts smeknamn e Boobs....


Schtånk!!

Andas in, andas ut... Tror de e så man gör iaf. Har ingen panikattack, har bara tränat som en blå....ca50 min. Innan dess va jag ute o gick med R. Först tog vi en liten runda, sen blev de affären, gick jättebra! Sen tog vi en runda till. Hon kom 10.30 o vi sa hej då vid 11.45. Då blev de en bra promenad.

Igår va jag ute med PO. Åkte bil, de gör vi alltid. Nu går de bara framtåt hela tiden, gör lite mer för varje gång. Har varken stått still eller gått bakåt. Wounderbaaaart! Jag är både stolt o förvånad över mig själv.

I måndags va K här....lite för mkt snacka o dötid tycker jag. Vi gick till affären, men de blåste o snöade så de gick knappt o va ute tyvärr. Men jag känner att jag måste sätta en gräns. Som idag tex. gick jag o R ut direkt, o nästa gång vi ska träffas ska jag möta henne ute o så får vi hoppas att man kan tänja på gränserna för varje gång. Glömde säga de till K....

De här blir nog bra. Förbannat bra!
Träningen håller jag ju på med, ska göra de varje dag eftersom jag sitter stilla så mkt. O den mentala träningen rullar på för fullt. Nu har jag bara de där med maten kvar....måste lära mig äta mer varierat o oftare. Visst vill jag gå ner lite i vikt, men de e inte därför jag gör allt de här. Vill helt enkelt bara må bra.


Nu ska Simon o Tomas förstöra ett nytt hem. Iofs så kan de inte

Nu ska Simon o Tomas förstöra ett nytt hem. Iofs så kan de inte bli värre. Men familjen har ingen aning om va dem har gett sig in på, eller va nån annan har slängt in dem i!

Kollar på Christine. De e inte bara en sådär serie, kulisserna på%

Kollar på Christine. De e inte bara en sådär serie, kulisserna på hennes hem e ju underbara! Väldigt avundsjuk på hennes turkosa soffa.

Till mellan brölet!

Nu kommer piken Ia!!!!!!!!!!!
Den där svart-vita kudden skulle passa jätte bra ihop med duschdraperiet.....u know vad jag menar.
Förresten....har du kvar klippet sen i julas på mina brön??
Bara undra eftersom jag har hört att vissa tjänar pengar....brölmkt!....på att blogga.

Jag ser de snöar, jag ser de snöar. De va ju jävla käckt..%2

DSC00445.JPG
Jag ser de snöar, jag ser de snöar. De va ju jävla käckt...hurra...De e Mars!! De va vår igår! Nu måste jackan fram igen o vantarna...o halsduken... Äh! Jag skiter i o gå ut idag med. Ät inte gul snö....stod de på våra klasströjor.

Kollar på The Guardian. De en av dem filmerna som har en sån där%2

Kollar på The Guardian. De en av dem filmerna som har en sån där underbar spy-ut-så-mkt-galla-du-kan-scen! Borde spola tillbaka, eller va man gör med en dvd, o kolla på den scenen igen o igen. Men...de e ju söndag...

Söndag...

Härliga, underbara söndag.
Idag ska jag ge mig själv en belöning fär att jag har vart så förbannat duktig denna veckan. Jag ska inte gå ut..... Börjar de brinna då kan jag börja tänka på de. Va jag menar är att jag inte ska göra nåt ansträngande som gör mig nervös, orolig o sånt.  Inga uppdrag idag inte.

Förstoringsglas!

"F*ck off It's my birthday!"

Så står de på glaset i mitt förra inlägg....ifall nån inte såg de.

Urban turban!

image63

Brum brum...

Apropå tuta o kör....

Började övningsköra igår. Va la en bra första tur. Stog iofs bara på en parkeringsplats, helt utan människor o bilar, diken o allt annat sånt farligt. Måste bara skaffa lämp innan jag gör nåt mer.... Men kul va de. Körde bara i runt i ring, backade o först o främst lärde jag mig starta bilen....kan ju va bra! Kommer inte ihåg ett smack idag av de jag lärde mig....hmmm!

Barnförbjudet del 2

image62

Barnförbjudet!

image61

Don't rub my face in it!

image59

Trött, seg o förvirrad.

Slitit som en gris denna veckan tycker jag....tom så trött att jag la en morot i besticklådan....SUPLISE!
E de Maj nu??

Jag e bäst!

Idag kan jag faktiskt säga de. De brukar jag inte göra o jag brukar aldrig tycka att de jag gjort e bra eller tillräckligt. Men idag har jag inte bara avklarat dagen uppdrag med guldstjärna, utan oxå gjort mer än de....mkt mer!!

Men okej nu tycker jag att jag e löjlig igen. De brukar jag göra efter att jag berättat för nån va jag har uppnått, sånt som e stort för mig e ju inte så stort för en vanlig normal människa.....kanske.....fast ni/dem förstår va jag går igenom. Jag har jätte svårt att berätta för nära o kära va jag gjort utan o känna mig uuuurrrlöjlig "Tjoho tjoho! Jag har vart inne på Pressbyrån!!" "Grattis Emma! Bra gjort!" Eeeehhhh.....

Men de e ju lite därför jag har den här bloggen, så jag kan komma över den känslan.

O inte bara allt jag gjort. Vi har pratar en hel del....som vanligt. Men mer praktiska grejjer. Dags för en lite utvärdering av 3 ½ år...så länge har jag träffat PO.  De ska bli en första. Men de e bara fär att de senaste året har jag liksom vetat exakt va jag ska göra, därför har vi bara kunnat.....hmm....tuta o köra.....(?) De ska bli intressant. Jag ska själv göra en lista på allt jag gjort, stort som smått. O så ska jag sätta upp ett mkt större mål som jag kan sträva efter....även om jag inte kommer ända fram så e jag iaf NÄSTAN där....

Och så har jag börjat fundera på om jag ska lägga upp KBT(Kognetiv beteendesterapi) listan här....kanske e på tiden o börja med den....har vart lite feg med den än så länge.


Kräkfobi + Emma = Rädd

Tänkte presentera mig lite närmare. Eftersom denna bloggen handlar mest om mig o mitt stora problem, fobi....Kräkfobi!
Jag är rädd för att spy. Lukten, smaken, känslan, ljudet.....hela grejjen. O jag tror hela tiden att jag är sjuk eller kommer o bli. Är oxå rädd för att se o höra andra göra de, på tv eller i verkligheten. Har inte bacillskräck eller e inte äckelmagad.
Är så förbannat rädd för de att de hindrar mig leva ett normalt liv. Har svårt o lämna min bostad. Är överlag alltid nervös innan jag ska göra nåt utanför min ytterdörr. Är väldigt isolerad, men de har faktiskt vart värre....nu är jag trygg hemma o har ofta inga panikattacker o sånt här. Men så har de inte alltid vart. Förr var jag varken trygg utanför min dörr eller innanför....vart ska man då ta vägen? Men nu är jag på väg mot rätt håll. De e därför jag träffar 2 boendestöds kvinnor (K o R) o ett personligt ombud (PO), dom hjälper mig att bryta isoleringen, hjälpa mig träna på de jag har svårt för. Gå över gränser o sånt.... O bara vara ett stöd. Sen har jag min familj o vän som har ett stort tålamod.

Jag säger att jag har vart sjuk i ett år för varje sommar som går. Hittils har de gått 6 år. För efter skolan så hann jag bara sommarjobba nån vecka innan jag inte orkade mer. Då gick jag hem o sendess har jag vart hemma....känns de som iaf. Men innan dess så va de många år utan rädsla o fobier. De började när jag va liten, har en del obehagliga o konstiga minnen från det att jag va liten.

De e väldigt svårt o förklara för er hur lite jag igentligen gör på dagarna.....varje dag i 6 år.... O de e svårt för er att förstå hur rädd man kan va för nåt som varje människa har gjort, gör o kommer o göra utan problem.

De finns inget att skylla på, inga bortförklaringar, inget nåt psykolog kan sätta fingret på o göra mig frisk. De finns bara inte....jag gjorde mig sjuk på nåt sätt o därför kommer jag oxå kunna göra mig frisk igen.
Jag har letat o letat efter den perfekta lösningen o den enklaste, men den finns inte. De finns bara en väg o gå.....o de e rakt fram, igenom rädslan o fortsätta gå.

De här e va jag tror på....
















Men jag e så mkt mer än min fobi....men thats for me to know and you to finde out!

Dagens...

...uppdrag:

Åka hela vägen, igen, med PO.
Bli avsläppt vid affären...

Mer mål sätter jag nog inte upp idag. Kommer o vara tillräckligt ändå.

Igår avklarade jag alla uppdrag förutom att träna.....hittade ingen tid till de.

Dagens...

...uppdrag:

Ta mig igenom mötet med R.
Träna på nåt sätt.
Affären.
Gå till brevlådan.


...

Många konstiga inlägg blev de visst igår....
Lite tråkigt att halva meddelandet blir som en rubrik när man mobilbloggar....men men.....finns nog en lösning på de med om jag bara orkar leta efter den.

Gårdagens uppdrag blev gjorda. Tränade i ca 1h 30min....not bad peed! Sen diskade jag i mindre än 1h 30min.....de ni! Affären blev de oxå i rekord fart! Fick lite  panik bara.... "Helvete! Fan! Helvete!!" Skrek de i min hjärna. "Hur ska jag kunna ta mig hem? Vem ska jag be om hjälp? Vem ska jag knacka på axeln o fråga om dom möjligtvis kan trolla??" Fortsatte de skrika i hjärnan.... De va mer panik o inte så mkt fobi som dök upp där. Men illa va de! Kändes som att jag stog still, men jag rörde mig nog för helt plötsligt stog jag i kassan med rött ansikte o 8 choklad rullar. Hur gick de till? Men jag kom ut till slut o promenaden o cykelturen hem gick jätte bra. Förutom att jag har noll kondition....flås flås!

I förmiddags kom kvinna nummer två från Boendestöd. Jätte trevlig, snäll, hon lyssnade o förstod va jag sa. Vi kom tom med fram till något, första mötet o allt. Hon visste tydligen en syo som jag kunde prata med. För jag vill börja läsa upp några ämnen på distans. O jag har inte hittat nån syo, men hon visste en som va villig o hjälpa till. Aaaa! Va kul! Då kanske jag kan börja läsa lite matte snart! Glad! Glad! Glad!

Skillnaden på R, som jag träffade idag, o K, som jag träffade i måndags, e nog att K har för mkt synpunkter. Eeeee....eller? För nåt va de som jag störde mig på hos K. Alla personligheter går inte ihop, men jag skulle nog aldrig få för mig o byta ut henne. De e ju taskigt! Men iaf så va de nåt som inte va okej. Tror de va så att jag e färdig pratad, de jag vill ha hjälp med e att få ut mig, bryta isolering mm. Jag vet va jag vill o K fick mig att dra upp allt igen. De va nog de jag inte tyckte om... För hon sa ungefär att hon trodde jag skulle bli hjälpt av att prata med om de o hitta orsaken till att jag blev kräkfobiker. Men jag tror absolut inte de! Inte för mig iaf. För att jag tror inte.....nä! Jag vet att de inte finns nåt o sätta fingret på, nåt o skylla på. De bara blev så. End of story!! Måste nog säga de till henne på måndag....så hade vi e på samma sida. Men stretar hon imot så får jag nog tänka på att byta.

Kom ihåg: 1.Mer handling än snack, tack! De e nog de jag e irr

Kom ihåg: 1.Mer handling än snack, tack! De e nog de jag e irriterad på sen mötet med K igår. Mer om de senare. 2. Skriv en presentation!

Tro de eller ej men jag längtar nog efter sommartid. Konstigt för att%

Tro de eller ej men jag längtar nog efter sommartid. Konstigt för att vara mig. Jag har alltid gillat o gömma mig i mörkret. Kanske säger en del om mig o varför jag längtar efter ljus nu. Lite mer än 2 veckor kvar bara.


Svar ja! De kunde jag. Snacka om o va bäst. Jag e ju säkert de

Svar ja! De kunde jag. Snacka om o va bäst. Jag e ju säkert den första i hela världen...

Dagens fråga. Kan jag mobilblogga?

Dagens fråga. Kan jag mobilblogga?

....

kanske klippa mig....

Dagens...

...uppdrag:

Träna
Diska
Gå till affären

Hhhemm....

Här skulle de suttit fint med ett klipp från nbc/SNL.....men nähä!!!
O så hittar jag ju inte de på youtube....lite små putt ju!


"Let's bundle up!"


Ööökej....

K va här idag....en av dom två boendestöds kvinnorna som kommer hit varannan gång.....
O va ska jag säga om de mötet då?

Gurglat klart...

Gallblåsan (lat. vesica fellea eller vesica biliaris) sitter vid levern, och fungerar som en tillfällig lagringsplats för galla. Vid behov pressar gallblåsan ut galla i tolvfingertarmen. Gallblåsan är inte nödvändig för kroppens funktion och kan därför opereras bort vid till exempel gallstensproblem. Sådana operationer är mycket vanligt förekommande. Gallblåsan är belägen i en grop på undersidan av högra leverfliken och framsticker med sin tjockända vid främre skarpa leverkanten.


Aj aj aj!

Mallan har ont i gallan....

Jag o mellan brölet kommer ha mkt roligt med att rimma på galla!!!! Va gör man när man e arbetslös o sjukriven....fint par hon o jag e. Vi skulle nog suttit ihop vid födslen. Va gick fel....?? Jag vill inte lämna mamma! Så jag hängde kvar i typ....eehhh...7 år??

Iaf!!!

Mallan brallan har ont ont ont! Stackarn! Gallan kan va inflammerad....eftersom de e helg så är de bara o vänta o vänta! Hoppas hon inte läst klart Steig Larsson o att Martin tog med sig nåt till henne o göra. Mamma ringde o informerade mig i morse att Martin o Anna va på väg till henne. Hoppas hon kunde sova inatt. 
Urk! Va jag lider med henne.

Kan man verkligen leva utan gallan? O om ja. Varför har vi den då?? Fattar grejjen med blindtarmen, men gallan? Hmm!!!!??? Nu ska de gurglas! 

Jaha... Där höll jag på o trilla av jorden!

Tack Mutti! Undra vem jag ärvde den dramaqueens genen ifrån!!
"Jag skulle bara säga att Malin ligger på sjukhus. Hon har åkt in med ambulans....."

AAAAAAaaaaa!! Va? Var? När? Hur? O va i helvete säger du??
Mallan brallan, storasyster, har ont under bröstet eller mitt i mellan.....o de går ut i ryggen. Antagligen gallan. Pratade med henne precis. Nu ligger hon o gubbar i en sjuksäng med Stieg Larsson......s bokväntar hon på läkarna som ska ta mer prover. Förutom att hon har väldigt ont så e de bara o vänta. Som man gör på sjukhus! O då tänker jag SUCK....hade jag kunnat så hade jag tagit bussen o hållit henne sällskap. De e ju inte så långt dit....

Min högsta önskan någonsin eller dem ultimata målen e ju helt klar Kungsbacka, där min syster bor med sin familj, har aldirg vart där. O inte bara de Olofsbo, där mina föräldrar bor....har inte vart där sen dom flyttade dit. O sen så klart New York....där min andra storasyster bor.

He's just not that into you!

Så enkelt e de nog.....tråkigt....men men! Bara o inse fakta. Man kan tom blir dumpad på via internet. Lika bra kanske, e ju ändå in love......in my soffa! Finns de nåt bättre, bekvämare. Svar nej.....helt otroligt hur trollbunden man kan bli. Har hittat nya ställningar o platser i den....(en som har för mkt fritid kanske??) Helgen e ju klappad o klar med en sån  gör soffa..... tack IKEA! O trogen o pålitlig e den oxå!!! Tur jag köpte en av dom sofforna som inte kunde prata....phew!!

Drömde inatt att jag va på en date..... De va trevligt. Men de va inte han. Reste sig inte upp när jag kom. Sen satt han bara o glodde på mig när jag åt. Jag viskade lite försiktigt till honom: De här är min första date.
Han spelade förvånad. Sen villa han inte hjälpa mig bära hem min tvätt så jag fick ta högen med byxor o stoppa dom innanför byxorna jag hade på mig o samma med tröjhögen. Men underkläderna fick jag lämna typ vi lassarettkiosken.....He's just not that into you! Men han va tydligen kusin eller nåt sånt till en gammal klasskompis....de förklarar ju allt.

Tvättdag

Läste de senaste inlägget jag skrivit. Oj oj oj! Me stavfel o skit. Hahaha....lite komiskt faktiskt. Jag bryr mig inte, de e ju jag!!! O jag har viktigare saker o tänka på än om jag åkt på en vägg eller en väg.

Idag får jag mitt nya ID-kort....har inte haft ett gilltigt på över 5 år tror jag. Har inte kunnat gå o ta ett giltigt kort o för några veckor sedan kunde jag de. Men då behövdes de inte de helt plötsligt....typiskt. Men men....finns la nån mening med de oxå antar jag.

Va gjorde jag igår??? Öööhhh...va ute med mig PO. Gick la sådär. Har gått bättre o oxå sämre. SKa försöka o inte klaga. Ja va lite konstig eller mkt konstig rättarsagt. Ör i hövet.....balansen va la inte de bästa. Körde la in toppsen för långt in i öronen den morronen. Många NEJ blev de.....tyvärr. Jag har en bra o snäll PO. Tålmodig, förstående o viiiiiis..... Att hon orkar med mig o mina trotsålder fasoner.  Vem kan ana att jag blir 25 om.....22 dagar!!!!!!!!!!!!!!!


Here we go!

Nu börjar de. Eller rättare sagt på måndag börjar de. Då ska jag börja träffa en av två boendestöds personer....människor....tjejer....kvinnor. O inte nog med de så ska jag träffa PO på morronen....kommer jag orka de?? O kommer de va så varje vecka?? Hmm.... Well well! Ska inte klaga, de e inte alla som har turen att få så mkt hjälp som jag har fått. De blir iaf tre månaders prövotid. För att se va jag behöver hjälp med, hur, var o när....typ så. Sen blir de ett möte till o då får jag vet va dom har kommit fram till....om jag får fortsätta. I vilket fall som helst så är tre månader mkt för mig. O de kan hända mkt på dom månaderna. 12 veckor.....24 besök.....

Jag kom ut i går med. Till affären, e man godissugen(varje dag) så e man. De mkt roligar att käka godis än att inte göra de.....hahaha! Va lite annat jag skulle ha oxå, alltid bra o ha en orsak o gå ut. Oftast blir de Bobbo mat om jag inte kommer på nåt bättre. Gick lite efteråt oxå....passade på medans jag va ute. Men de blåste allan!!
Jag hade tagit fram vårjackan....o så börjar de snöa!!!!! Men de va iofs inte mkt här inne....men hos päronen öste de ner, plus att de haglade. WEIRD!
Måste ut idag oxå. Helst till affären. Måste ha gröt.....o såklart kattmat. Konstigt nog så har han gått ner i vikt i stället.....hmm!

Kom ut i måndags oxå.....hade ett tid med PO. En äpple..... Eeehh.... En tid! Gjorde stan osäker, tom stannade o gick o spanade lite. Hittade en massa jackor.....vilka jävla priser! Ha! Tacka o lov för postorder, där får man så mkt mer för pengarna. O bättre kvallite blir de. De så ut o bli ett helt vanligt möte....Men HEPP så blev de lite till. Hon frågade mig: Ska vi köra rakt fram? O jag svarade: Okej då.....
O så blev de jobbigt o sen blev de bra o sen vart jag hemma.....japp.... Jobbigt, mer blev de faktiskt inte. Gött!!!! Har verkligen inte velat åka just den väggen innan....men nu då!!! 

Inte den vägen men en annan.....en med en viadukt(?)....drömmer jag mardrömmar om. URK! Har gjort de i flera år nu. Inte roligt alls. Men en dag så måste jag åka där med. I drömmen en de som o åka nyckelpigan på liseberg.....hahahhah. Nääää!! Typ berg o dalbana....kanske.....Rainbow.....oh ja!  



 

....

jjj

....

nnn


Jag har släppt väder i Tyskland....

...hörde jag.

Itchy asshole!

Mer säger jag inte om de. Idag har de vart ovanligt nervöst för att vara en söndag. Jag fick jobbat lite idag oxå. Päronen drog med mig i bilen. Ovanligt faktiskt! Vi brukar inte träna på de där sättet annars. Blev la inte mkt träning på så sett....men nästa gång blir de kanske mer. Ibland kan jag inte gå/åka till höger, ibland kanske jag kan gå/åka till höger om ni väntar 10-30 minuter o ibland bara kan jag. Vi åkte til Cheapy, där tittade jag inte bara på målarfärg utan oxå en man...men inte den/dem man kanske vill titta på utan en kille som försökt ta kontakt vi den där dejting sidan jag har vart med i förr.... Jag gömde mig lite lätt bakom mitt pudelhår. Blundar jag riktigt hårt så syns jag inte! Men målarfärgen fanns kvar iaf. Måste...måla.....nu.... Står inte ut med mitt gråa jag har i vardagsrummet!! Har huvudvärk idag med....de här är inte normalt! Efter en tablett så blir de ubersöndag med 3 filmer.

Why??

Varför ser de ut som om nån stoppat bomull i ögonen på en när man tittar på min blogg design!

.....

image46

RSS 2.0