MIna hemligheter av Sophie Kinsella

image110

Drawin a blank....blev de rätt nu??

image108

Kära tuttar har många namn...

image107

Mina hemligheter av Sophie Kinsella

image105


Mmmm!

image106


Fääärdig!

image102

That Shyffert is a silly bitch!

image101

Mattssonen 29 år idag!!!

image99

....

image98

Brumm brumm!

image97

Nyfiken som vanligt!

image96

Städhjälp önskas...

image95

Paulo Coelho

image94

What comes before part B? PartAAAA!!

image93

Nu läser jag:

image92

Hur skulle du låta??

image91


IQ! Kan räkna upp till hundra....IQ!

image88

Törnrosa...

image87

....

image86

Far som är så rar!

image85

Alkan 42

image83image84

Das wounderbar Mutti!

- Hej min store karl! Säger jag till min katt.
- Ja. Tänk när du kan säga så till en som går på två ben. Säger mamma Behöver du hjälp??

Hon brukar pika lite då o då till mig att jag behöver en hingst....(inte en häst)
Men man får va lite försiktig, min mamma har oxå, lite mindre än mig iofs, mundiarre. Mamma tyckte för ett tag sedan att jag skulle få ihop de med min närmsta vän, men när jag sa att han e som den bror jag aldrig fick och att han redan hade tjej så sa hon
- De går o fixa. Skjut henne!

Love you mutti!!!

Mitt liv som rädd....

image82

Idag e jag riktigt barnslig...

image81

Jag? Mogen?

image80

Seriöst...

...jag är gärna kvar i den här vikten. Jag tycker om mig själv. Men de e så mkt annat som väger imot. Dålig hy, kropps odörer, utslag, köpa nya kläder....har jag inte råd med. Diabetes....min pappa har de. Tänderna är fina o hela....ta i trä! Men de kommer dom nog inte va om jag fortsätter så här. Överlag så mår jag pyton....fyskiskt alltså. Vilket ögonblick somhelst så kommer de går ut över mitt, redan ostadiga, mentala tillstånd. Och så vill jag komma i mina jeans o mina militärbyxor!!

Mmmmissfos...!

Nu e de nåt litet stolpskott som e ute o grillar!! O inte e de hotdogs precis.....mmmmmm!!

Ett äpple om dagen e bra för magen...midjan!

image79

Jag är rädd...

image78

Earth, wind and fire!

image77

Love!!

image76


....

image74

Den onda cirkeln....

Har ställt in min tid med PO. Den exakta orsaken berättar jag inte för er.....men de va nåt som gjorde mig rädd, nervös, orolig. Men nu känner jag mig ur löjlig för de har redan gått över...ta i trä!

Träffade henne i tisdags, vi åkte bil som vanligt. Visst låter de dumt att jag tränar på att åka bil?! Varför jag gör de e för att jag e rädd att tex bli åksjuk o kräkas. Jag behöver vänja mig vid mycket. De e som att lära sig leva igen.... När jag va lite/mindre kunde jag sova, spela, läsa o allt sånt i bilen, har aldrig vart åksjuk. När jag tänker tillbaka på de så blir de här med att lära sig åka bil igen ännu löjligare. Men de gick bra i tisdags, vi knöt ihop säcken, som jag brukar säga. O de e bra! I min hjärna så e saker mkt längre än va de är i verkligheten.

Fick oxå en AHA!! upplevelse....igen! PO är bra o ha som ett bollplank. Ja va ska jag säga...jag gör allt jag kan, kan man kanske tycka o de gör jag. Men i allting så glömmer jag av saker, lätt att man göra de, eller kanske förtränger. O de handlar om de här med att gå ut själv. Helt själv, utan nån som stöd. Jag tar saker för givet. Jag gör inte vissa saker för att jag tror jag vet att de inte komme att gå. Jag försöker inte ens.

Men till mitt eget försvar så har jag blivit mkt bättre på att tänka posetivt. "Det kommer gå bra!" Dom orden rullar lättare inne i skallen nu. Förr har de vart så att om jag säger de så kommer de gå tvärtom...därför har jag svårt för dom bra tankarna. Om inte jag kan tänka de så tänker jag " Oavsett vad som händer så kommer de gå bra!" De kan jag tänka utan att de behöver betyda otur.

Jag e en liten mal...

Nu är de dags att ladda upp i bokhyllan. Har precis beställt Mina hemligeter Av  Sophie Kinsella och Veronika bestämmer sig för att dö Av Paulo Coelho. Har velat läsa Paulos böcker länge, men jag har hela tiden glömt av honom, men nu äntligen. Läser denna före Alkemisten. För jag har hört att efter Alkemisten e de svårt o läsa resten av hans böcker, för att man förväntar sig nåt helt annat. Och Mina hemligheter rekomenderade mtt PO, den ska va rolig o lättläst. Sen har jag ju ett anntal påbörjade böcker i hyllan.....typiskt mig.
Hmmm.....har nästan glömt av Stieg Larssons Luftslottet som sprängdes. Väntar på pocket....en?? Men jag vet inte hur länge jag kan vänta. De blir nog att jag köper den i sommar i storpocket om den inte kommit ut i vanligt pocket då.

....

FABO har gått o blivit tykna! I lördags slängde jag skräp o i går när jag skulle gå ut hänga de på dörren....häääärligt! Va visserligen bara papper som jag hade slängt fel. Okej! De va mitt fel helt klart! Jag slarvade till de. Men de som e lite äckligt de e att dom har inte bara tagit upp mina grejer utan oxå rotat i mina papper efter en adress eller namn. Jaha!! De har dom tid o göra!! Men fixa tvättmaskiner, torktummlare, mangel o  fönster de har dom nog glömmt. Städa trapphus o källare. O då ska jag inte glömma utemiljöerna som ser fruktansvärda ut! Sopor o smuts överallt!!! O nyligen....för nån timme sedan, fick jag cykellförråds dörren i näven.....jaha....där stog jag med en dörr.....eeehhh.....hallå??.....Nån??? Päronen va i närheten o hjälpte till. Den hade gått sönder helt.....karmen o gångjärnen satt kvar i väggen....hmm!!! Jag ringer FABO men ingen svarar.....bra service!! Men skriva tykna meddelande på osorterade påsar går bra. Ska skicka en spritpenna som tack till dom: Keep up the good work!!

....

image73

Nu då??

Sitter här som ett fån.... Fick iaf tummen ur röven o ringa min systeryster. Hon har en ny leksak som hon fått från sin man. Så den ska hon hålla på med ikväll!!! Hahaha! Allt jag säger blir snuskigt.... Dags o rensa avloppet(?)

Foppa Fasan??

Jag är som min farfar, tydligen. Tycker om alla djur....kan ju diskuteras iofs.
Spindlar mördar jag gärna, vandrande pinnar är inga jag tänker ta en långpromenad med.
Iaf! Jag har en fasan som vandrar omkring på öde området framför min uteplats. Nu vaknade han....btw! Han har stått o sleepat, va lite osäker....kunde vart en buske. Men nu käkar han frukost. Känner sorg när jag ser honom.....Fasanen Foppa?? Han har vandrat omkring här i några dagar nu. Hittar han inte hem? (Han bor tydligen på Svangatan 23)  Hittar han inte ut?(Har sett honom flaxa misslyckat o springa är ingen fröjd för ögat heller)  E han skadad?? Mobbad?? Hittar han nåt att äta??  Han har ju inte den vackraste sångrösten....
Han har vart här förr, va tvungen o ringa mamma o fråga hur en tupp ser ut.... Han gick här fram o tillbaka med händerna, fjädrarna på ryggen. Well well... Han ser så ensam ut. Tror alltid de värsta om ensamma djur, hundar som ser sorgset på en, katter som ser smutsiga ut. De e ett helvete o mata änderna, alltid en som inte kommer åt smulorna.....

Oh no they didn't!!??

Nu ska ni föreställa er att jag berättar de här för er med Mark Levengoods lugna, finska röst....

Underbara försäkringskassa!! Jag vill skicka dom härliga o ärliga hotbrev. Rakt från hjärtat in till deras klaustrofobiska kontor, rakt upp i nyllet, in i deras mun, ner i halsen, nerför luft röret o ner i tarmarna o ge dom en stor varm o lång......magkattarr!

Fick ett brev från FK idag, där de står att from April 2008 inte ska få nåt mer bostadstillägg. Dumbfuck!!!  Cry cry cry me a river!! Förvåning....anger..... Calla pappa o beklaga sig. När jag blev mig själv igen så ringde jag FK. Då fick jag prata med en trevlig o tillmötesegående, finsk kvinna! Hon förklarade för mig att eftersom min aktivitetsersätting va under nytt beslut så visste inte den människan som hade tag om mitt bostadstillägg att jag har o kommer att bli beviljad AE därför får man ingen BT heller..... De här brevet va alltså utskickat innan jag blev beviljad AE igen. Click your heels together 3 times and go fuck yourself....tänkte jag då! När jag väl insåg att jag inte behöver flytta o raka benen o sälja håret till sjuka hårlösa människor va jag en liten fucking ray of sunshin igen!

Men visst blev de här inlägget lite mildare med Marks trevliga stämma! Mer Mark åt folket....hehe....speciellt på julafton!


A fox in a box!

Sitter o tänker på lådor. Fina lådor, kanske mönster på. Lådor man kan fylla med saker, saker som tar plats. Lådor som man kan ställa ner i källaren. Dela upp saker o skriva fina eticketter med lådans innehåll. Sen kan jag placera dom där nere i ordning...längst ner dom som jag troligast inte kommer o använda på ett bra tag osv. Fan, drömma kan man ju alltid!

Jag kommer leta upp en gammal jävla box, väska....byrålåda.... O i den jävla lådan, väskan eller byrålådan kommer de va en jävla oreda....

Undra om jag får plats med nån mer låda nere i källaren, nån som vill ha en soffa? Ett bord? Två lampor....sönder iofs men man kan ju använda dom som mickstativ o leka superstar....eller pornstar om man vill de, berätta bara inte de för mig.


Dagens....snusk??

"Jag har en apparat här brevid mig som jag har fått från Mattsonen....." Sa jag till min syster innan.....

O vi ba..! O dom ba...!

Ja ba - Ha de så bra!
Hon ba - Ja, jag ska ha de så bra!

Visst kan man tolka de på olika sätt. Jag skriver oftast ner saker så fort jag kan så jag inte vrider om sanningen i hjärnan efter ett tags gnatande, o de gjorde jag så fort jag stängde ytterdörren. Skrev ner några andra inte så rumsrena ord oxå.....men de tar jag inte nu. Men kan man egentligen tolka "Ja, jag ska ha de så bra!" på nåt annat sätt än nåt tyket utrop. Ska spåna på de där.

Jag har träffat Det idag som ni kanske märker.  De började bra med K, sen så gick de bara utför o blev HON! O nu är hon blott ett streck på horisonten med Det. Sa på nåt sätt att jag inte tycker att de fungerar mellan oss o jag vill byta ut henne....mer eller mindre. Har svårt o bilda ord i rätt ordning när jag e runt henne. Hon tror mer eller mindre att jag ska utnyttja deras hjälp för hon frågar hela tiden om va jag tror dom jobbar med. Att hjälpa människor kanske?? Att va ett stöd?? De lilla stolpskottet lyssnar ju inte på va jag säger, jag förstår dig säger hon o den lilla blå gubben i min hjärna vinkar med svart vit rutig flagg.....inte för att jag vet va de ska betyda men..... Nej du förstår inte mig!! Annars hade jag inte vart så frustrerad o arg o vilja ta lugnande tabletter, minst 45 st, o dricka stora mängder sprit. Wow! Min karma e nog på topp nu....


Så läget e tyvärr så här: Antingen får jag träffa en ny person o fortsätta med R. Eller så kanske de inte finns nån som kan o har tid o då måste jag tyvärr sluta träffa R oxå. Eller *ryser* så får jag fortsätta träffa Det o försöka reda upp den stora krocken o glappet mellan oss.....o de e absolut inget valmöjlighet.... Jaja....vi får se hur de går på onsdag när jag ska träffa R, för då har dom haft ett möte. Skiter de sig totalt, så har de la vart nån mening med de här oxå.


Always look on the bright side of life....


Kritikern Emma...

image71

(Mar)drömmar...

I natt drömde jag att jag adopterade en lite flicka på 7 månader, men hon så äldre ut. Jätte söt liten flicka. O innan dess drömde jag om Rolling Stones, att dom spelade på statsbion. Jag fick plats längst fram i salen o flirtade härligt med nån av gubbar....tycker inte om då....varken i drömmen eller i verkligheten. Efter att dom spelat i 3 o en halv minut gick dom ner från scenen o drog med mig ut i deras bil. Liknade nåt som Napoleon fru skulle åkt....back then! Men jag nobbade gubben....I dont wanne...eehh....kela....with u!

De va en mardröm.

Natten till i går drömde jag att jag va ihop med Tony Richardsson..... Lite konsigt va! Men de muskelpaketet i mina armar va inte helt fel. Jag hade nog nån mer i baktankarna när jag drömde den drömmen. Så jag blev styvmorsa med till hans barn som sprang omkring. Sen va vi inte ihop längre. Då va jag på hans bröllop där han gifte sig med en annan kvinna.....de tyckte jag inte om....

De va en lite bättre dröm. Då vaknar man med ett leende på läpparna.

!

image69

Hahahah!

image68

Emmas weather rapport...

image67

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Varför har du gått upp i vikt då? frågar K
- Äter fel, för mkt o så slutade jag röka för ett år sedan. Svarade jag
- Man går inte upp i vikt av att man fimpar ciggen... Påpekar HON!
NÄHÄ!! WOW! Kom du fram till de helt själv??


- E de okej om vi inte går in i affären? Jag e för varm. Säger jag
- Jaja....men va skulle vi här o göra då?? Svarar HON!
De finns så där 388 gator, vägar, stigar från affären, omkring den....de e bara o välja. Och guess what??? MAN KAN GÅ F Ö R B I DEN! Fortsätta på gatan....way away från den....

Seriöst hur ska jag orka med den här kvinnan?? Har ni sett den där trevliga reklamen om svamp i underlivet. I måndags gästspelade jag med i den verkliga mitt-BS-har-svamp-i-underlivet-reklamen. In med en prilla under läppen, klia sig mellan bena, spotta ut prillan, klia lite till. Den där svampen måste vara en liten bitch!

-Jag tänker inte dra med dig ut. Tvinga dig gå om du inte vill.
Bumfuck!



RSS 2.0